عنوان به اندازه کافی گویاست!
حالا که پارسیکس اونقدر بزرگ شده که باید روی دی وی دی باشه٬ خوب چرا چند برنامه دیگه بهش اضافه نشه ؟ البته اون برنامه هایی که عموم نیاز دارند نه مثلا یه IDE برای جاوا که عده محدودی نیاز دارند! چون خیلیها هستند که اینترنت پرسرعت ندارند!
هرچه که نیاز داری و دوست داری توی پارسیکس باشه رو نام ببر و علتش رو هم بگو!
خودم شروع میکنم!
JRE که خیلی وقتها برای سایتها یا بعضی برنامه ها نیاز داشتم و اگه از قبل نصب میبود بهتر بود
یه برنامه برای گرفتن ایمج iso از سی دی و دی وی دی . خیلی وقتها نیازه و نداریم. البته Brasero ایمج میگیره اما فرمتش iso نیست!
یه برنامه برای ایجاد درایو مجازی با استفاده از ایمج iso مثل Furius ISO Mount
امکان دسترسی به اکانتهای یاهو به صورت پیشفرض در empathy وجود نداره و ظاهرا باید یه بسته تکمیلی نصب بشه.
چرا بسته واین به صورت پیشفرض نصب نیست؟ خود من درست بعد از نصب پارسیکس اولین چیزی که نصب کردم واین بود. علتش هم معلومه! چون ممکنه طرف بخواد یه نرم افزاری که معادل لینوکسی نداره اجرا کنه. مثلا یه بازی یا ...
یه برنامه شبیه k3b که همه فن حریف باشه. مثلا ریپ کردن دی وی دی و ساخت دی وی دی و ... خود من این نرم افزار رو نص کردم اما درایوهای نوری منو نشناخت. چرا؟؟؟
فکر نکنم کلا 200 مگ شده باشه اما کلی از نیازها رو برطرف میکنه و در جذب هرچه بیشتر افراد بسیار تاثیرگذار
سخن آخر:امیدوارم که دست اندرکاران پروژه توجه کنند.