تعداد میزکار

General discussion forum for Parsix GNU/Linux in Persian.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

تعداد میزکار

Postby hda1200 » Sun Dec 19, 2010 6:05 pm

من نمیدونم کجا باید تعداد دسکتاپ رو اضافه کرد.هرچی گشتم پیدا نکردم
3.6 وینی دارم
hda1200
 
Posts: 8
Joined: Sat Oct 03, 2009 5:18 pm

پاسخ: تعداد میزکار

Postby aysabzevar » Tue Dec 21, 2010 7:32 am

روی همین اپلت Workspace Switcher (پنل پایین، سمت راست. همونی که تعداد میزکارها رو نشون میده)کلیک راست کنید، گزینه Preferences رو انتخاب کنید و بعدش هر چی دوست دارید دسکتاپ اضافه یا کم کنید.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: تعداد میزکار

Postby m0tafa.lin » Fri Dec 24, 2010 11:46 pm

این کار رو هم میتونین انجام بدین
نرم افزار configuration editor در گنوم منو در مسیر system tools رو اجرا کنید ( یا در ترمینال بنویسید gconf-editor(
و به این مسیر برین
Code: Select all
/apps/panel/applets/workspace_switcher_screen0/prefs/

و display_all_workspaces رو در سمت راست تیک دار کنید
البته روش بالا راحتتره
http://Guilug.org وب سایت کاربران گنو/لینوکس گیلان
m0tafa.lin
 
Posts: 34
Joined: Tue Jun 19, 2007 3:17 pm
Location: Guilan - Rasht

Postby hda1200 » Mon Dec 27, 2010 1:49 pm

با هیچ کدوم از روشها دسکتاپ اضافه نشد هنو 2 تاست
فقط انداز ایکون پایینش کوچیکتر میشه
hda1200
 
Posts: 8
Joined: Sat Oct 03, 2009 5:18 pm

Postby m0tafa.lin » Mon Dec 27, 2010 9:26 pm

در ترمینال gconf-editor اجرا کنید
به مسیر زیر برید
Code: Select all
/apps/metacity/general/

در سمت راست مقدار num_workspaces رو به هر تعداد دسکتاپ مجازی که نیاز دارید افزایش بدین
از طریق پست قبلی من هم میتونید چگونگی نمایش رو مشخص کنید مثلا در یک ردیف یا بیشتر و همچنین با تیک دار کردن display_all_workspaces میتونید همه محیط کاری رو نشون بدین
http://Guilug.org وب سایت کاربران گنو/لینوکس گیلان
m0tafa.lin
 
Posts: 34
Joined: Tue Jun 19, 2007 3:17 pm
Location: Guilan - Rasht

Postby hda1200 » Wed Dec 29, 2010 6:07 am

m0tafa.lin wrote:در ترمینال gconf-editor اجرا کنید
به مسیر زیر برید
Code: Select all
/apps/metacity/general/

در سمت راست مقدار num_workspaces رو به هر تعداد دسکتاپ مجازی که نیاز دارید افزایش بدین
از طریق پست قبلی من هم میتونید چگونگی نمایش رو مشخص کنید مثلا در یک ردیف یا بیشتر و همچنین با تیک دار کردن display_all_workspaces میتونید همه محیط کاری رو نشون بدین


باز هم نشد :D :?: :!: :idea:
hda1200
 
Posts: 8
Joined: Sat Oct 03, 2009 5:18 pm

Postby bkashaf » Fri Dec 31, 2010 8:20 pm

hda1200 wrote:با هیچ کدوم از روشها دسکتاپ اضافه نشد هنو 2 تاست
فقط انداز ایکون پایینش کوچیکتر میشه

اگر دو تا است به نظرم شما اقدام به نصب شتاب دهنده کارت گرافیک خود کرده‌اید. تنها در این صورت تعداد پیش فرض ۴ به ۲ عدد کاهش پیدا می کنه (البته اگر خودتون به صورت دستی این مقدار رو تغییر نداده باشید). با رفتن به مسیر زیر مقدار hsize را به تعداد دلخواه تغییر بدید به عنوان مثل بگذارید روی ۴
Applications/System Tools/Configuration Editor/apps/compiz/general/screen0/options
" There is nothing more wonderful in the world than the feeling you get from sharing. and there is no greater happiness than the Warmth you get from loving." _ j.Russell Morrison
User avatar
bkashaf
Developer
Developer
 
Posts: 455
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:12 pm
Location: Iran-Rasht


Return to General Discussions - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron