سلام
من حدود 5 یا 6 ماه است که پارسیکس 3.6 رو نصب کردم.
مثل تراکتور کار میکنه. مرگ نداره!
با اینکه لینوکس بلد نیستم اما تمام نیازهامو برطرف کرده و 99 درصد کارهامو با اون انجام میدم. اشتباه شد٬ 100 درصد کارها.
ولی یک مشکلی که دارم نصب نرم افزارهاست.
بعضی برنامه ها توی مخازن معرفی شده وجود ندارند و برای افراد مبتدی مشکل بوجود میاره.
از وقتی با پروژه پارسیدورا آشنا شدم یه سری سوال ذهن منو مشغول کرده. البته من هنوز پارسیدورا رو ندیدم و آنچه که باعث شد نظر من به اون جلب بشه و راجع به اون فکر کنم مصاحبه یکی از دست اندر کاران این پروژه در لینوکس اف ام بود.سوالات من اینهاست:
1- مزیت توزیعهای برپایه دبیان به توزیعهای دیگه چیه؟ توی ایران کدومش بهتره؟ برای کارهای خانگی کدومش بهتره؟ برای شبکه بندی و کارهای تجاری چطور؟
2-با توجه به اینکه پروژه پارسیدورا شامل بسیاری از نرم افزارهای مورد نیاز است و تقریبا تمام نرم افزارهای مهم رو در خودش داره آیا سویچ کردن به اون بهتر نیست؟
3- با توجه به اینکه ایران توسط بساری از شرکتها تحریم شده استفاده از کدام نوع از این توزیعها در آینده مشکلات کمتری را به همراه خواهد داشت؟
4- به نظر شما آینده پارسیکس روشنتره یا دیگر توزیعهای موجود در ایران؟
5- هر وقت اسم از آموزش لینوکس در ایران میاد معمولا فدورا درس میدن. مثلا همین کلاسهای استاد غلامعلی. نظر شما راجع به این موضوع چیه؟یعنی توزیعمای برپایه دبیان مطمئن نیستند؟ یا مدرک آموزشی ندارند؟
لطفا تمام سوالات را پاسخ دهید.
ممنون