خوب می تونم توضیح بدم اما نه الان. و همین رو بگم که توی کارهای گرافیکی یه بحث مفصل داریم با عنوان سواد و بیاض بصری( فضای مثبت و منفی یا سیاهی و سفیدی ) و من هم به قدر فهمم از اون بهره گرفته ام.
این می خواد بگه که تأثیر گذاری بصری یک علم محسوب شده و از قوانین مشخصی پیروی میکنه هر چند که اصول برای همیشه نیست و میشه از این اصول هم به روش مختلف خارج شد
اینکه چرا من اون نویز ها ور توی کار قرار دادم و چه منظوری داشتم بمونه تا فرصتی دیگر ( اطمینان دارم که در کار گرافیکی برآینده نظر یک جمع هم می تونه نتیجه بخش باشه ) بنابراین من به نظر همه گوش می کنم ، با هم تصمیم می گیریم. و همیشه با پیشنهادات دوستان مطلع و علاقمند فرصت برای انتخاب بهتر نیز وجود داره

مسلما با نرم افزار آزاد هم محدودیتی در ارایه کارهای مختلف نداریم و اگر این میون دوستانی پیشنهادی داشته باشند که تصور میکنند نمی تونند با نمیشه با نرم افزار آزاد ارایه کرد عنوان کنند ما همون ها رو در حد توانمون انجام می دیم ...
تا اینجا سه طرح دیگر به طرح های قبلی اضافه و سعی شده نظر دوستان تا حدی اعمال بشه
Lable8.1 - Lable6.1 - Lable10 الان ۱۲+۶ طرح داریم فکر میکنم دوستان بتونند به راحتی دو طرح رو انتخاب کنند از برخی دوستان در کانال آی آر سی سوال کردم بنابراین نظرشان اینجا موجود نیست ...
" There is nothing more wonderful in the world than the feeling you get from sharing. and there is no greater happiness than the Warmth you get from loving." _ j.Russell Morrison