نصب مودم

Discussions related to hardware issues, incompatibilities, drivers, etc.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

نصب مودم

Postby msdisatis » Thu Jan 01, 2009 1:17 pm

با سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری امام حسین (ع)
بگذارید تا یک سری اطلاعات اولیه در مورد مشکلم بهتون بدم:
من از مودم اینترنال AMD استفاده میکنم که Device Manager ویندوز XP اون رو با نام ROCKWELL 56k Data FAX Voice modem شناسایی میکنه. پس از استفاده از نرم افزار scanModem در ویولا (البته تو Parsix 0.76 هم همین مشکل رو داشتم) فایلی به نام bootup در پوشه Modem ایجاد میشه که به من میگه مودم شما اصلا توسط لینوکس هنگام بوت شناسایی نشده (؟؟). خودم راستش زیاد درک نکردم که این فایل دقیقا چی میخواد بگه؟!! در ضمن این فایل یه سری از دلایل احتمالی واسه شناسایی نشدن رو لیست کرد که اکثرا از من میخواستند واسه رفع مشکل یه سری option رو به فرمان پیش فرض بوت اضافه کنم. اما چون میترسیدم لینوکسم دیگه بالا نیاد، یا دچار مشکل بشه، اونها رو استفاده نکردم.
از طرفی من از کارت گرافیک ATI -- Radeon 9250 استفاده میکنم که واسه نصبش باید حتما به اینترنت دسترسی داشت (اگه راه دیگه ای به جز اتصال به اینترنت و اون چیزی که آقای باغومیان در کتابشون آورده اند، هست، لطفا معرفی کنید). حالا من موندم و یه مشت سخت افزار شناسایی نشده!!! یکی به داد این تازه کار برسه تا منفجر نشدم!!!

در ضمن من چندین تشکر به آقای یوسفی بدهکارم که همین جا از همه زحمات و راهنماییهاشون تشکر میکنم.

بازم ممنون...
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Thu Jan 01, 2009 3:20 pm

سلام دوباره
پوشه مودم که توسط scanModem ایجاد شده رو واستون upload کردم که به اون هم دسترسی داشته باشید.
اینم لینک:

http://www.irshare.net/download.php?fil ... a8cf3d73b7

بازم ممنون.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby parmis » Thu Jan 01, 2009 3:29 pm

دوست عزیز برای پیداکردن نوع مودم بهترین راه حل به نظرمن استفاده ازدستورlspci هست که تمام سخت افزارهاوهمچنین نوع چیپست مودم تون رومشخص میکنه
بهتره ترمینال پارسیکس روبازکنید وازاین دستوراستفاده کنید ونوع مودم رواازاون طریق مشخص کنید راحت تره واگربتونم درایورش روبراتون پیدامیکنم واگرنه هیچی دیگه
parmis
 
Posts: 23
Joined: Tue Aug 26, 2008 1:20 pm

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Thu Jan 01, 2009 4:48 pm

سلام
این هم خروجی lspci در ترمینال:


00:00.0 Host bridge: nVidia Corporation nForce3 250Gb Host Bridge (rev a1)
00:01.0 ISA bridge: nVidia Corporation nForce3 250Gb LPC Bridge (rev a2)
00:01.1 SMBus: nVidia Corporation nForce 250Gb PCI System Management (rev a1)
00:02.0 USB Controller: nVidia Corporation CK8S USB Controller (rev a1)
00:02.1 USB Controller: nVidia Corporation CK8S USB Controller (rev a1)
00:02.2 USB Controller: nVidia Corporation nForce3 EHCI USB 2.0 Controller (rev a2)
00:05.0 Bridge: nVidia Corporation CK8S Ethernet Controller (rev a2)
00:06.0 Multimedia audio controller: nVidia Corporation nForce3 250Gb AC'97 Audio Controller (rev a1)
00:08.0 IDE interface: nVidia Corporation CK8S Parallel ATA Controller (v2.5) (rev a2)
00:0a.0 IDE interface: nVidia Corporation CK8S Serial ATA Controller (v2.5) (rev a2)
00:0b.0 PCI bridge: nVidia Corporation nForce3 250Gb AGP Host to PCI Bridge (rev a2)
00:0e.0 PCI bridge: nVidia Corporation nForce3 250Gb PCI-to-PCI Bridge (rev a2)
00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration
00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Address Map
00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller
00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Control
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RV280 [Radeon 9200] (rev 01)
01:00.1 Display controller: ATI Technologies Inc Device 5942 (rev 01)
02:07.0 Modem: Smart Link Ltd. Device 2800 (rev 02)


ممنون از توجه و کمکتون.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby parmis » Thu Jan 01, 2009 5:21 pm

مودمت خیلی شبیه مودم من هستش
قول نمیدم ولی سعی میکنم فرداحداکثرتاظهرمراحل نصبش روکه با سیستم من جوردرمیومد برات بنویسم
مودم شما چیپستش اسمارت لینک هست که فقط بسته ی سورسش رومن پیداکردم برای نصب
یکم مراحلش نصبت به مابقی مودم هاطولانی تره ولی سرعتش یکم بهتره
اگرنتونستم بنویسم شرمنده
همه رفتند ای خدا
من نرفتم کربلا
parmis
 
Posts: 23
Joined: Tue Aug 26, 2008 1:20 pm

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Fri Jan 02, 2009 6:56 am

ممنون میشم پارمیس
تشکر از توجهتون.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby parmis » Fri Jan 02, 2009 7:31 am

وزبخیر
http://linmodems.technion.ac.il/package ... 817.tar.gz

این درایور این مودم دایال اپ
شاید برداشت من اشتباه بوده وشما دایال اپ ندارید اگردرست بوده بگید تادستوراتش روهم بنویسم
----
جالبه شما کارت گرافیکتون بامال من یکی هست من تو پارسیکس 1.5r1 نتونستم نصبش کنم شاید اون پارسیکس قبلی باگ داشته وشاید ازبی تجربگی من بوده ولی 3با سعی کردم هرسه بارمجبورشدم دوباره پارسیکس نصب کنم
همه رفتند ای خدا
من نرفتم کربلا
parmis
 
Posts: 23
Joined: Tue Aug 26, 2008 1:20 pm

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Fri Jan 02, 2009 9:54 am

سلام
آره دیال آپ هستش. ممنون از کمکتون.
من که تا بحال سعی نکردم کارت گرافیک رو نصب کنم. اما امتحان میکنم. فوقش مجبور میشم دوباره نصب کنم. ببینیم چی میشه! من از 1.5r2 استفاده میکنم. شاید نصب بشه. خبرش رو بهتون میدم...

بازم ممنون.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby parmis » Fri Jan 02, 2009 10:56 am

پس تاعصرصبرکنید تامراحل نصب مودم روبراتون بنویسم
میام همین پست روویرایش میکنم وجواب رومینویسم
همه رفتند ای خدا
من نرفتم کربلا
parmis
 
Posts: 23
Joined: Tue Aug 26, 2008 1:20 pm

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Fri Jan 02, 2009 11:07 am

بسیار خوب. تشکر.
فقط من نسخه 64 بیتی پارسیکس رو استفاده میکنم.
گفتم که مشکلی پیش نیاد. البته فکر نکنم جایی به جز وارد کردن آدرس kernel این موضوع مشکل ایجاد کنه...
Last edited by msdisatis on Fri Jan 02, 2009 12:38 pm, edited 1 time in total.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby aysabzevar » Fri Jan 02, 2009 11:57 am

تشکر واسه چی msdisatis جان؟من که کاری نکردم.باور کنید من بی‌گناهم!!
جالبه شما کارت گرافیکتون بامال من یکی هست من تو پارسیکس 1.5r1 نتونستم نصبش کنم شاید اون پارسیکس قبلی باگ داشته وشاید ازبی تجربگی من بوده ولی 3با سعی کردم هرسه بارمجبورشدم دوباره پارسیکس نصب کنم

اولاً نگید باگ چون هروقت پارسیکس جدید میاد مجبورم این درایورها رو چندجا نصب کنم ولی هیچ جا مشکلاتی که گفتید رو نداشتم.
بین کسانی درایور کارت گرافیک رو داشتن (اونهایی که من خبر دارم) چه نسخه ۳۲بیتی و چه نسخه ۶۴بیتی در بدترین حالت هیچ‌کدوم مجبور به نصب دوباره پارسیکس نشدند.متعجبم شما چی کار کردید ! :shock: :o
در حالت از اون بدترش می‌تونید از فایل تنظیمات xتون پشتیبان بگیرید .اینجوری :
Code: Select all
cp /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf_backup

اگه درایور نصب شد یا نشد یا به هر دلیل دیگه‌ای وارد محیط X نشدید کافیه فایل پشتیبان رو برگردونید:
Code: Select all
cp /etc/X11/xorg.conf_backup /etc/X11/xorg.conf

همه چی حل می‌شه. (امیدوارم!!)
البته یه حالت بدتر هم هست که خودتون بخواید دستی ماژول‌های لازم برای هسته رو بسازید ولی بزنید کاری کنید که کل هسته دچار مشکل بشه وسیستم بالا نیاد که خیلی بعیده.یعنی فکر کنم اگه کسی عمداً هم بخواد همچین خرابکاری کنه ، نمی‌تونه!!
در هر صورت بریم سر اصل مطلب که نصب مودمه؛
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Fri Jan 02, 2009 9:23 pm

سلام پارمیس
مثل اینکه خیلی سرتون شلوغه. در هر صورت اگه وقت پیدا کردین ممنون میشم تا دستورات رو واسم بفرستید.
اینم تیکه کلامم:
بازم ممنون! :-)
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby parmis » Sat Jan 03, 2009 8:33 am

شرمنده اگردیرشد وشاید اینها مناسب مودم شمادقیقا نباشه ولی کلیات این نوع مودم ها همین طوریه
اول ازهمه باید به فایل make file رفته و خط زیر رو پیداکنید
Code: Select all
KERNEL_DIR:=/lib/modules/$(shell uname -r)/build

واون روبه این حالت تغییرمیدم(برای سیستم شمارونمیدونم همین حالته یانه!!)
Code: Select all
KERNEL_DIR:=/usr/src/linux-headers-`uname –r`



باتوجه به راهنمای داخل بسته کارنصب درایورروانجام میدم که عبارت از
1-خارج کردن از حالت زیپ
2-قرار دادن پوشه خارج شده ازحالت فشرده در پوشه ی خانگی
3-بازکردن ترمینال وپیداکردن مسیر پوشه خارج شده از فشردگی ورفتن به داخل پوشه با دستور cd
4- دستور su وبعدپس ورد
5- دستور make
6-دستور make install
اگراینجا error داد یعنی ادرس گرنلتون اشتباهه وباید اون رودرست کنید(چه جوریشو من خودمم نمیدونم)
بعد ازاین که بدون خطاتونستید اون دستورات رواجراکنید باید ماژول مربوط به درایور رودرهسته قراربدید که ازدستور زیر استفاده کنید (حتما باید از حالت ریشه استفاده کنید که اگرقبلا su زده باشید درریشه هستید)
Code: Select all
 $su
#modprobe   slamr

وبرای این که ماژول مربوطه به درایور بعدازریست کردن کامپیوتر این ماژول به صورت اتوماتیک درهسته قرابگیره ازاین دستوراستفاده کنید
Code: Select all
#echo   slamr >>  /etc/modules

وبرای راه انداز نرم افزار مودم ازاین دستور
Code: Select all
#/usr/sbin/slmodem    /dev/slamr0   

این صفره نه اوی بزرگ !!!
بعدش باید بسته ی ubgrab winmodem روهم دانلود کنی وباید ازحالت فشرده دربیاری بریزی در پوشه ی خانگی وبعد ترمینال ویپداکردن مسیر این پوشه ی زیپ نشده و بعد دستور cd واسم اون پوشه به مسبر نصب میرسی وبعددستورات زیر نصب کنی
Code: Select all
#make
#make install

وبرای این که این ماژول ها درهسته قراربگیره وهربار بعدازریست هم به طور خودکاربره درهسته دستورات زیر
Code: Select all
#modprobe   ungrab-winmodem
#echo  ungrab-winmodem  >> /etc/modules

بعدباید یه بار سیستم رو ریست کنید ودستورات زیررواجراکنید
Code: Select all
 #lsmod
#cat   /etc/modules

خروجی این رو دقت کن اگربیشترازیک دونه slamr داره باید اونهایی که بالای ungrab winmodem روپاک کنی وفقط یه slamr بعداز ungrub winmodem باقی بمونه فقط یه دونه باید باشه بعد ذخیره کن تغییرات رودراین متن
سپس دستورا ت زیر
Code: Select all
$su
#modprobe  slamr
#/usr/sbin/slmodemd   /dev/slamr0 &

اگرخوش شانس باشی باید با تعریف یه کانکشن درخط فرمان با استفاده از pppconfig و نوشتن دستور pon وبعد نام کانکشن وصل اینترنت بشی
اگرهم نه باید مراحل زیرروادامه بدی
یه بار ریست کن سیستم رو وبعد دستورات زیر
Code: Select all
#echo  slamr >> /etc/modules

وبازهم باید فایل ویرایش بشه که فقط یه slamr داشته باشه که بادستور زیرمیتونی این کارروبکنی بالاجاانداختم شرمنده
Code: Select all
#gedit  /etc/modules

بعددستورات زیر تاببینی نتایج درسته یانه
Code: Select all
 #ls   /dev  | grep tty
#wvdial  conf   /etc/wvdial.conf

دقیق یادم نیست چی باید خروجی باشه وشرمنده ی روی ماهت که خودم روسیستم پارسیکس نصب ندارم ببینم چی هست ومیدونم اینجا توضیح درستی ندارم تجربه ی من همین قدربیشترنیست بازهستند کسانی که بهترازمن بلدند وشماروراهنمایی میکنند
بعد دستورات زیرروباید واردکنی
Code: Select all
 $su
#rmmod  slamr
#rmmod  ungrab-winmodem
#modprobe  ungrab-winmodem
#modprobe  slamr
#/usr/sbin/slmodemd   --country=IRAN    /dev/slamr0 &

بعددستورات pon نام کانکشن برای اتصال و poff برای حذف اتصال
طریقه ی ساختن کانکشن درخط فرمانپ
اين ابزار يک ابزار متنی مديريت حساب‌های اينترنت تلفنی است. برای اجرای اين دستور و تعريف حساب‌های کاربری، بايد دسترسی ريشه داشته باشيد. يک ترمينال باز کرده و با دستور
Code: Select all
bin/su/

دسترسی خود را به سطح کاربر ريشه ارتقا دهيد. سپس دستور زير را وارد کنيد:
Code: Select all
# pppconfig

با اجرای اين دستور، صفحه‌ای خاکستری رنگ حاوی گزينه‌های Create، Change، Delete و Quit نمايش داده می‌شود. برای ايجاد اتصال جديد، گزينه Create را انتخاب کنيد. در قدم اول از شما در خواست می‌شود تا نام سرويس‌دهنده را وارد کنيد. اين همان نامی است که بعداً به همراه دستور pon برای اتصال از آن استفاده خواهيد کرد. در صورتی که نام پيش‌گزيده provider را انتخاب کنيد، بعداً با دستور تنهای pon با استفاده از اين حساب به سرويس‌دهنده اينترنت متصل خواهيد شد. در مرحله دوم نوع سرويس‌دهنده نام يا DNS از شما پرسيده می‌شود. توصيه می‌شود گزينه Dynamic را انتخاب کنيد تا نشانی سرويس‌دهنده نام از طرف ISP برای شما در هنگام اتصال ارسال شود. برای انتخاب گزينه‌ها از کليد Space استفاده کنيد. در مرحله بعدی از شما درخواست می‌شود نوع سيستم احراز هويت را انتخاب کنيد. بسياری از ISPهای ايرانی از سيستم PAP پشتيبانی می‌کنند. بنابراين اين گزينه را انتخاب نماييد. در مرحله بعدی نام کاربری از شما درخواست می‌شود. آنرا وارد کنيد. سپس بايد کلمه عبور خود را وارد نماييد. سپس سرعت درگاه مودم از شما درخواست می‌شود. توصيه می‌کنيم مقدار پيش‌گزيده را قبول کنيد. در مرحله بعدی نوع سيستم شماره گيری تلفن Tone و Pulse از شما سؤال می‌شود. با توجه به اينکه در منطقه مخابراتی شما کداميک از سيستم‌های بالا فعال است، گزينه مناسب را انتخاب نماييد. در مرحله بعد بايد شماره تلفن ISP را وارد کنيد. سپس برنامه از شما می‌پرسد که آيا مايل هستيد تا درگاه مودم را به طور خودکار شناسايي کند؟ نه اینجاباید خودت درگاه مودم رو بهش معرفی کنی که بزارجستجو کنه وبعدازجستجو یه صفحه میاد که نتيجه جستجو به همراه اجازه انتخاب ساير درگاه‌ها و گزينه‌ای برای ورود دستی درگاه برايتان نمايش داده می‌شود.درمرحله دستی باید درگاه رو درانتها ی اسم وارد شده
Code: Select all
/dev/ttySL0
تبدیل کن به حروف بزرگ وکوچیک دقت کن !!!!!!!!! اس و ال حتما باید بزرگ باشه و اون صفره نه اوی بزرگ .در مرحله بعدی، خلاصه‌ای از آنچه از ابتدا وارد کرده‌ايد نمايش داده می‌شود. برای ذخيره تنظيمات، گزينه Finished را انتخاب کنيد. از اين پس می‌توانيد با استفاده از دستور pon به اينترنت متصل شده و با دستور poff اتصال خود را قطع نماييد. در صورتی که نام ISP را چيزی غير از provider وارد کرده‌ايد، نام آنرا نيز بايد به همراه دستور pon بنويسيد. برای مثال:
Code: Select all
$ pon ispname

دستورات pon و poff با دسترسی کاربران عادی سيستم قابل استفاده است.
------
شرمنده پست قبلی روویرایش نکردم این طور یمتوجه میشی من جواب دادم یانه اگرویرایش میکردم متوجه شاید نمیشدی-بازهم شرمنده
----
اقای یوسفی منم گفتم شاید بی تجربگی من بوده یاشاید باگ ولی باراخرروباراهنمایی دقیق وجزئی یه فردباتجربه رفتم ولی من خودم خیلی اشتباهات میکنم واینم شاید جزئشه
بعدازتموم شدن کارهام یه باردیگه امتحان میکنم تاببینم چی میشه
ممنون ازراهنمایی تون
..................... توسط bkashaf ویرایش شد
Last edited by parmis on Sat Jan 03, 2009 8:52 am, edited 1 time in total.
parmis
 
Posts: 23
Joined: Tue Aug 26, 2008 1:20 pm

پاسخ: نصب مودم

Postby parmis » Sat Jan 03, 2009 8:39 am

یادم رفت بگم اینم ادرس اون ungrub
خواستم متن رویرایش کنم دیدم همه حروف انگلیسی وفارسی غاطی شد بیخیال ویرایش شدم یه پست دیگه زدم امیدوارم مدیران ایراد نگیرند سیستم من فعلا نزدیک پرتگاه وهیچیش درست نیست
http://linmodems.technion.ac.il/package ... dem.tar.gz


اینم لینک نوشته های من درورد که اگربری پارسیکس دردسترست باشه


http://parmis1389.persiangig.com/1.doc
parmis
 
Posts: 23
Joined: Tue Aug 26, 2008 1:20 pm

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Sat Jan 03, 2009 12:13 pm

سلام
اول از همه متشکرم parmis. اما خوب به یک سری مشکل عمیق برخوردم. گفتم در میون بذارم شاید بشه حلش کرد. من اول slmodem-2.9.11-20080817.tar.gz رو توی دسکتاب کپی کردم و بعد این دستورات رو در ترمینال وارد کردم:
cd Desktop
gzip -dc slmodem-2.9.X.tar.gz | tar xf -
خوب معلومه که ترمینال خروجی نداشت (یعنی چیزی ننوشت) و توی دسکتاب پوشه slmodem-2.9.11-20080817 ایجاد شد. من این پوشه رو (در محیط گرافیکی) به slmodem-2.9.11 تغییر نام دادم و وارد پوشه شدم و فایل Makefile رو ویرایش کردم. نمی دونم اول آدرس کرنل رو بصورت پیش فرض کجا گذاشته بود. من عوضش کردم به این:
KERNEL_DIR:=/usr/src/linux-headers-2.6.24-parsix64-23
بعد از ذخیره سازی برگشتم به ترمینال و این دستورات رو وارد کردم.
cd slmodem-2.9.11
su
بعد از وارد کردن رمز اینطوری ادامه دادم:
make
خروجی ترمینال این بود:
make -C modem all
make[1]: Entering directory `/home/mohammad/Desktop/slmodem-2.9.11/modem'
gcc -m32 -Wall -g -O -I. -DCONFIG_DEBUG_MODEM -o modem_main.o -c modem_main.c
In file included from /usr/include/features.h:354,
from /usr/include/unistd.h:26,
from modem_main.c:45:
/usr/include/gnu/stubs.h:7:27: error: gnu/stubs-32.h: No such file or directory
make[1]: *** [modem_main.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/mohammad/Desktop/slmodem-2.9.11/modem'
make: *** [modem] Error 2
منم خیلی راحت!!! به خطا توجهی نکردم (که ای کاش کرده بودم!) و ادامه دادم:
make install
ایندفعه خروجی این بود:
make -C modem all
make[1]: Entering directory `/home/mohammad/Desktop/slmodem-2.9.11/modem'
gcc -m32 -Wall -g -O -I. -DCONFIG_DEBUG_MODEM -o modem_main.o -c modem_main.c
In file included from /usr/include/features.h:354,
from /usr/include/unistd.h:26,
from modem_main.c:45:
/usr/include/gnu/stubs.h:7:27: error: gnu/stubs-32.h: No such file or directory
make[1]: *** [modem_main.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/mohammad/Desktop/slmodem-2.9.11/modem'
make: *** [modem] Error 2
خوب این دفعه دیگه دیدم نمیشه! خطاها رو خوندم. همون طور که می بینین اولا خطاها بعد از اجرای هر دو دستور make و make install یکی هستن . ثانیا اینکه خطای اول (که فکر میکنم خطای ۲ در نتیجه خطای ۱ روی میده) اشاره میکنه که یک هیدر رو پیدا نمیکنه. منم رفتم ببینم قضیه چیه؟ رفتم تو مسیری که گفته و stubs.h رو پیدا کردم. خلاصه کار این فایل (که با توجه به سواد کمم و در حد درکم فهمیدم!) این بود که میومد طول کلمه (فکر میکنم طول کلمه cpu منظورش بود؟!!) رو می شمرد و بعد با توجه به اون یکی از فایلهای stubs-32.h یا stubs-64.h رو فراخوانی (همون include) میکرد. از اونجا میگم طول کلمه cpu که فقط یه فایل stubs-64.h تو این پوشه واسه سیستم من وجود داشت. یعنی اصلا سیستم من stubs-32.h رو نداشت (همون طور که خطا میگه!). ولی من موندم. اگه منظورش طول کلمه cpu هست که باید درست کار کنه و بره تو فایل stubs-64.h و کارش رو انجام بده. نه؟
اول خواستم خودم یه فایل خالی (یا با محتویات stubs-64.h) با نام stubs-32.h رو واسش بسازم که گفتم یهو به هم میریزه! بیخیال شدم.
خوب حالا مشکل دو تا شد! اول اینکه مودمم نصب نشد! دوم اینکه میترسم این درایوره یه جاهایی از سیستم نوشته باشه که بعدا مشکل ایجاد کنه. از طرفی الان خودمم گیج شدم که چرا نرفت توی stubs-64.h کارش رو انجام بده؟!!

حالا یکی به داد این تازه کار برسه که دیگه رسما ترکیدم!

ممنون.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

Next

Return to Hardware Issues - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron