نصب مودم

Discussions related to hardware issues, incompatibilities, drivers, etc.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

پاسخ: نصب مودم

Postby parmis » Sat Jan 03, 2009 12:47 pm

بهترنبود همون `uname -r` رومیزدی که اسم کرنل روبه بتونه جایگزین کنه؟؟؟
البته دقیق نمیدونم این کاررومیکنه یانه ولی من هم برای معرفی اسم کرنل مشکل داشتم وبه کمک راهنمایی یه عزیزی اینو نوشتم خوب دقیقا همین که من نوشتم روبنویس
درفایل make فایل همون خط های 5یا 6 همین kerner-dir رونوشته دقت کنی پیدامیکنی
همه رفتند ای خدا
من نرفتم کربلا
parmis
 
Posts: 23
Joined: Tue Aug 26, 2008 1:20 pm

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Sun Jan 04, 2009 7:28 am

سلام پارمیس
یعنی شما میگین اشکال از اشتباه دادن آدرس کرنل هستش؟ اگه اینجوریه که برم آدرس کرنل رو از یه جا گیر بیارم...
آخه من فکر میکنم مشکل بر میگرده به 64 بیتی بودن نسخه پارسیکسم. دیگه نمیدونم...
تشکر از راهنماییتون.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Wed Jan 07, 2009 10:46 am

سلام
کسی میتونه آدرس کرنل رو در پارسکیس 64 بیتی به من بده؟
آیا آدرس غیر از این است؟
/usr/src/linux-headers-2.6.24-parsix64-23/
ممنون
Last edited by msdisatis on Wed Jan 07, 2009 2:16 pm, edited 1 time in total.
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Wed Jan 07, 2009 2:11 pm

منظورم از آدرس کرنل، پوشه اون هستش. دایرکتوری کرنل!
امیدوارم یکی جواب بده! وگرنه هی باید کامپیوتر رو ریست کنم تا بتونم به اینترنت دسترسی داشته باشم... اونم با ویندوز!!!
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby aysabzevar » Wed Jan 07, 2009 2:55 pm

درسته همونیه که می‌فرمایید .
برای این که دقیق بدونید هسته‌تون چیه (همونطور که پارمیس هم گفتن) دستور
uname -r
اجرا کنید.مسیر دقیقش هم اینه :
خروجی دستور بالا-usr/src/linux-headers/
Last edited by aysabzevar on Wed Jan 07, 2009 3:07 pm, edited 1 time in total.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Wed Jan 07, 2009 3:06 pm

سلام
تشکر آقای یوسفی.
باز هم شما به دادم رسیدید! ممنون.
من وقتی این آدرس رو میدم درایور مودم به مشکل برخورد میکنه. یه نگاه به صفحه قبلی همین تاپیک و نظر آخر من بندازین. ببینید چشه!
ممنون میشم.

((فکر کنم خود درایور یه مشکلی با 64 بیتی بودن پارسیکس داره. نظر شما هم همینه؟))
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby aysabzevar » Wed Jan 07, 2009 3:39 pm

یه بار هم اون مسیر رو دست نزنید.همون پیش فرضش باشه.واسه من همین‌جوری با موفقیت در کمتر از ۵ ثانیه نصب شد .این هم از خروجی‌هاش :
http://aysabzevar.persiangig.ir/smartlink
Last edited by aysabzevar on Wed Jan 07, 2009 6:05 pm, edited 1 time in total.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Wed Jan 07, 2009 5:33 pm

سلام دوباره. ایندفعه دست نزدم. اینم نتیجه که هیچ تفاوتی با نتیجه دفعات پیش نداره:

---------------------------------------------------
root@MDZADEH-2310:/home/mohammad/Desktop/slmodem-2.9.11-20080817# make
make -C modem all
make[1]: Entering directory `/home/mohammad/Desktop/slmodem-2.9.11-20080817/modem'
rebuild profile...
gcc -m32 -Wall -g -O -I. -DCONFIG_DEBUG_MODEM -o modem_main.o -c modem_main.c
In file included from /usr/include/features.h:354,
from /usr/include/unistd.h:26,
from modem_main.c:45:
/usr/include/gnu/stubs.h:7:27: error: gnu/stubs-32.h: No such file or directory
make[1]: *** [modem_main.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/mohammad/Desktop/slmodem-2.9.11-20080817/modem'
make: *** [modem] Error 2
root@MDZADEH-2310:/home/mohammad/Desktop/slmodem-2.9.11-20080817#
---------------------------------------------------

کلا من نتونستم تا بحال تو لینوکس مودم نصب کنم. نمی دونم، شاید من خیلی بی سوادم! همیشه یه مشکلی وجود داره. فقط ایندفعه حداقل یه مرجع واسه پرسیدن هست.
راستی من قبلا -بعد از اینکه با دادن آدرس کرنل نصب نشد- رفتم با همون آدرس پیش فرض خودش هم امتحان کردم (من اصولا قبل از اینکه بیام اینجا سوال کنم همه راهها رو امتحان میکنم) ولی نتیجه همونی بود که الان هست.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby aysabzevar » Wed Jan 07, 2009 6:15 pm

بسته رو دوباره extract کنید و این‌بار با همون make خودش نصب کنید.ببینیم این بار چی‌میشه :wink:
در ضمن من از باس استفاده می‌کنم.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby msdisatis » Wed Jan 07, 2009 7:32 pm

شب بخیر.
بازم همون آشه و همون کاسه آقای یوسفی.
حالا یا من مشکل دارم، یا نسخه پارسیکسم!
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

پاسخ: نصب مودم

Postby aysabzevar » Thu Jan 08, 2009 8:28 am

شاید هم برنامه با فایل‌های سرآمد ۶۴ بیتی سر سازگاری نداره!
اگه پارسیکس ۳۲ بیتی دارید با اون هم امتحان کنید لطفاً.نیاز به نصب پارسیکس نیست.تو حالت زنده هم می‌تونید اون بسته رو نصب کنید.منتظر خبرش می‌مونم!
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Postby msdisatis » Thu Jan 08, 2009 9:43 pm

سلام آقای یوسفی.
نه، من ویولا 32 بیتی رو ندارم. راستش من هم همونجوری که قبلا هم گفتم همین طور فکر میکنم. درایور احتمالا با نسخه 64 بیتی سازگار نیست. حالا مشکل از کجاست الله اعلم. ولی با نسخه 0.76 میتونم امتحان کنم که فکر نکنم مفید باشه...
اگه میخواین روش امتحان کنم.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

Postby parmis » Fri Jan 09, 2009 3:49 pm

سلام
شما همون چیزی که من نوشتم رواجراکردید؟؟؟
خط کرنل دی ای ار رو همون طوری که من ویرایش کردم وبرای خودم بدون خطا نصب شد نصب کنید اگربدون خطابود امتحان کنید ببینید وصل اینترنت میشیدیانه ؟؟؟بعد اگرنه مراحل بعدی رویکی یکی برید جلو تازمانی که وصل بشید

Code: Select all
KERNEL_DIR:=/usr/src/linux-headers-`uname –r`
همه رفتند ای خدا
من نرفتم کربلا
parmis
 
Posts: 23
Joined: Tue Aug 26, 2008 1:20 pm

Postby msdisatis » Fri Jan 09, 2009 4:32 pm

اون هم رو قبلا اجرا کرده بودم پارمیس (اونم نه یه بار!). مشکل اینه که در هر صورت همون خطا رو میده. stubs-32.h پیدا نشد! خوب خطای طبیعی ای هم هست. چون من سیستمم 64 بیتی هستش.
دارم کم کم فکر میکنم برم مودمم رو با یه مودم قدیمی دیگه عوض کنم. آخه یه مودم دیگه هم دارم که چیپستش اگه اشتباه نکنم hsf هست. شاید اینطوری مشکل حل بشه. اما خوب، این کار یعنی پاک کردن صورت مسئله!

راستی پارمیس سیستم شما 64 بیت هستش؟
پارسیکستون چی؟ اونم 64 بیته؟

ممنون.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
User avatar
msdisatis
 
Posts: 58
Joined: Tue Nov 25, 2008 8:59 am
Location: Yazd, Iran

Postby aysabzevar » Fri Jan 09, 2009 5:37 pm

(با عرض پوزش از پارمیس و محمدآقا که پابرهنه پریدم وسط صحبتاشون)
محمد آقا!
ظاهراً مشکل از ناسازگاری با فایل‌های سرآمد ۶۴ بیتیه.فقط مخصوص شما رو باس ۶۴ بیتی تست کردم.
بنابراین حتماً روی پارسیکس i386 نصب کنید.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

PreviousNext

Return to Hardware Issues - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron