نصب مودم

Discussions related to hardware issues, incompatibilities, drivers, etc.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

Postby amir_hussein » Wed Jul 15, 2009 10:38 am

هوالعلیم
با سلام؛
از گسترش دهندگان محترم سایت و سایر دوستانی که اطلاعاتی در زمینه ی چگونگی نصب درایور و راه اندازی مودم +ADSL2 مدل BiPAC 5210S دارند در صورت راهنمائی ممنون خواهم شد.
این مودم ساخت شرکت BILLION بوده و متاسفانه در وب سایت مذکور هم نتوانستم درایور لینوکس آن را بیابم.
لازم به ذکر است که این مودم دارای دو پورت LAN و USB می باشد.
ااگر بخواهم از پورت LAN آن استفاده کنم باید چگونه عمل نمایم؟ آیا شبیه به ویندوز می باشد؟
یک سوال دیگر آنکه آیا Parsix GNU/Linux 3.0 این مودم را ساپورت میکند یا خیر؟
قبلا از راهنمائیهاتان صمیمانه سپاسگزارم.
عزت مستدام
amir_hussein
 
Posts: 52
Joined: Fri Apr 04, 2008 8:33 pm
Location: I.R.IRAN

Postby aysabzevar » Wed Jul 15, 2009 12:03 pm

یعنی شما تا الان از این مودم در هیچ توزیع دیگری به غیر از سیستم عامل مایکروثافت استفاده نکردید؟ آیا برای استفاده در همین سیستم‌عامل هم درایور نصب کردید؟
به هر حال این نوع مودم‌ها نیاز به درایور ندارند . کافیه شماره آی‌پی که روی کارتن یا در دفترچه راهنمای مودم اومده رو در آدرس بار مرورگر وب خودتون بزنید ( گر چه باید قبلش یه آی‌پی در همون رنج رو به کارت شبکه‌تون در پارسیکس داده باشید) .
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Postby amir_hussein » Wed Jul 15, 2009 5:44 pm

با سلام مجدد خدمت استد گرامی آقای یوسفی؛
ابتدا از بذل عنایات حضرتعالی در خصوص ارتفاع مشکل تشکر ویژه دارم.
و اما جواب سوالات حضرتعالی:
راستش در شهر ما تازه اینترنت پر سرعت راه افتاده است و منهم ابتدا خواستم با پارسیکس امتحان کنم که نشد.(البته پرت USB )
این مودم در تمامی سیستم عاملهای مایکروسافت دارای درایور مخصوص می باشد. الا ویندوز 7 که فعلا بتا می باشد.البته در ویندوز با راهنمائیهای ISP مربوطه علاوه بر پورت USB همزمان میتوان از پورت LAN آن نیز بهره جست.
سوال و مشکل اینجاست که در پارسیکس 2 چگونه میتوان پورت USB را راه اندازی نمود؟
ثانیا با پورت LAN با توصیه های شما وصل میشود اما پس از چند ثانیه اتصال قطع میگردد.
در ضمن سوال حقیر در بالا هم نحوه اتصال پورت USB بود که اگر راهنمائی بفرمائید بسیار ممنون خواهم شد.
بار دیگر از لطفتان سپاسگزارم.
amir_hussein
 
Posts: 52
Joined: Fri Apr 04, 2008 8:33 pm
Location: I.R.IRAN

Postby aysabzevar » Wed Jul 15, 2009 6:15 pm

چرا پورت شبکه رو امتحان نمی‌کنید؟سیستم‌تون کارت شبکه نداره؟
شبکه به مراتب به مراتب راحت تر و اصولی‌تره.
شما مواردی رو که باید از آی اس پی‌تون بپرسید و جزو واجباته :
۱-آی اس پی از pppoe پشتیبانی می‌کنه یا نه؟
۲- نام کاربری و رمز ورود برای اتصال به اینترنت
۳-vpi و vci
۴-اگه آی اس پی مودمتون رو تنظیم کرده ( احتمالاً آي‌پی مودم و یوزر ، پس ورود به صفحه تنظیمات رو هم تغییر داده) در این صورت آي‌پی مودم و یوزر و پسورد اون رو هم بپرسید ( تا مجبور به ریست سخت‌افزاری نشیم)
این موارد رو بپرسید . یه ذره هم تحقیق کنید ( برای اینکه حلال شه :D ) و بعد می‌تونیم همینجا یا تو کانال آی آر سی پارسیکس به لطف و یاری خدا مشکل رو حل کنیم.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Previous

Return to Hardware Issues - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron