مشکل با کارت tv

Discussions related to hardware issues, incompatibilities, drivers, etc.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

مشکل با کارت tv

Postby Blue2006 » Mon Jul 27, 2009 7:14 pm

سلام
من از طریق اموزشی که در ‍ست زیر داده بودید کارت tv را نصب کردم . اولش درست شد و تصویر و صدا اومد
http://www.parsix.org/html/index.php?mo ... kka&tag=tv
ولی بخاطر مبتدی بودنم چند بار دستورات رو اجرا کردم طوری که یه دفعه سیستم قفل کرد و تا رسیت نکردم درست نشد بعدشم دیگه برنامه TV Viewer بالا نیومد .
چطور می تونم اونو درست کنم یا به حالت ‍یش فرض بر گردونم .
تم لینوکس را هم هی دست کاری کردم تا بهم ریخت . حالا چطور اونو به حالت اول برگردونم .
Blue2006
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:43 pm

پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby aysabzevar » Mon Jul 27, 2009 8:35 pm

برای اولی تو ترمینال بزن :
Code: Select all
xawtv

ببین جواب چیه.
برای تم‌ها هم اگه خرابکاری خیلی جدیه :D می‌تونی مجدداً بسته گرافیک پارسیکس رو نصب کنی (ابتدا حذف بسته و سپس نصب دوباره که عین روز اولش بشه) :
Code: Select all
apt-get remove parsix-graphics && apt-get install parsix-graphics
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Re: پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby Blue2006 » Tue Jul 28, 2009 2:13 am

aysabzevar wrote:برای اولی تو ترمینال بزن :
Code: Select all
xawtv

ببین جواب چیه.


با سلام
وقتی دستور xawtv را می زنم می نویسه :
This is xawtv-3.95.dfsg.1, running on Linux/i686 (2.6.26-parsix-17)
xinerama 0: 1024x768+0+0
WARNING: No DGA support available for this display.
can't open /dev/video0: No such file or directory
v4l-conf had some trouble, trying to continue anyway
v4l2: open /dev/video0: No such file or directory
v4l2: open /dev/video0: No such file or directory
v4l: open /dev/video0: No such file or directory
no video grabber device available

چه بلایی سرش اوردم ؟

تم هم یکم بهش ور رفتم انگار درست شده
Blue2006
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:43 pm

پاسخ: Re: پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby aysabzevar » Tue Jul 28, 2009 7:23 am

والا اینها که میگن فایل dev/video0/ وجود نداره یعنی احتمالاً ماژول رو از لود درآوردید. قسمت بارگذاری ماژول در آموزش رو دوباره انجام بدید.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: Re: پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby Blue2006 » Tue Jul 28, 2009 7:59 am

والا وقتی می خوام ماژول را بارگزاری کنم وقتی دستور rmmod saa7134 را میزنم پیغام زیر را می ده :
ERROR: Module saa7134 does not exist in /proc/modules

وقتی هم که دستور modprobe saa7134 card=3;tuner=2 را میزنم \یغام زیر را می ده :
FATAL: Error inserting saa7134 (/lib/modules/2.6.26-parsix-17/kernel/drivers/media/video/saa7134/saa7134.ko): Invalid argument

خودم نمیدونم چکار کردم . اما فکر کنم هرچی شد از وقتی شد که دستور echo "options saa7134 card=3;tuner=2" >> /etc/modprobe.d/saa7134 زدم بعدش سیستمم قفل کرد .
دستور بالا را نمی شه غیر فعال کرد ؟
Blue2006
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:43 pm

پاسخ: Re: پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby aysabzevar » Tue Jul 28, 2009 8:11 am

چرا که نه؟
یه ترمینال ریشه باز کنید و دستور زیر رو بزنید :
Code: Select all
rm /etc/modprobe.d/saa7134

این دستور فایلی رو که ساخته شده پاک می‌کنه.
بعدش هم اون آموزش مخصوص کارت‌های TV که چیپستشون saa7134 باشه هست. چیپست کارت تی وی شما هم همونه؟
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: Re: پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby Blue2006 » Tue Jul 28, 2009 9:59 am

سلام
دستت درد نکنه
درست شد .
ولی وقتی دستور echo "options saa7134 card=3;tuner=2" >> /etc/modprobe.d/saa7134 را می زنم وقتی که سیستم رسیت میشه دیگه برنامه اجرا نمی شه تا باز rm /etc/modprobe.d/saa7134 را اجرا کنم واز نو همه اون کارا را انجام بدم .
دستوره مشکل داره یامن ؟
Blue2006
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:43 pm

Re: پاسخ: Re: پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby atmahasan » Tue Jul 28, 2009 4:48 pm

Blue2006 wrote:سلام
دستت درد نکنه
درست شد .
ولی وقتی دستور echo "options saa7134 card=3;tuner=2" >> /etc/modprobe.d/saa7134 را می زنم وقتی که سیستم رسیت میشه دیگه برنامه اجرا نمی شه تا باز rm /etc/modprobe.d/saa7134 را اجرا کنم واز نو همه اون کارا را انجام بدم .
دستوره مشکل داره یامن ؟


تایید میشه :!: این مشگلیه که منم دیدم و با زدن اون دستور همچی اتفاق مشابه ای افتاد قانونا نباید پس از هر بار بوت شدن دستور بارگزاری اجرا بشه راهکار چیه برای اینکه مشگلی پیش نیاد :?:

البته یادمه من دستی در همون پوشه مربوطه بطور گرافیکی رفته بودم و فایل رو ادیت کرده بودم با
gedit و درستش کرده بودم ولی راه اساسی چیه و دستور درست اون دستور اشتباه میتونه باعث مشگلات بشه

موفق باشید
atmahasan
 
Posts: 34
Joined: Mon Jul 07, 2008 3:50 pm

پاسخ: Re: پاسخ: Re: پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby Blue2006 » Tue Jul 28, 2009 5:14 pm

سلام
من خیلی به برنامه ور رفتم چیزایی که متوجه شدم این بود که بعد از اجرای دستور echo "options saa7134 card=3;tuner=2" >> /etc/modprobe.d/saa7134 یه فایلی به اسم saa7134 تو پوشه modprobe.d درست می شه که تو اون نوشته شده options saa7134 card=3;tuner=2 و دیگه چیزی نیست . به نظرم باید اینجای کار مشکل دار باشه . درسته ؟

هنگام بوت کردن سیستم هم ( اونجایی که قطعات رو چک و بارگزاری می کنه ) بعد از تایپ مشخصات کارت tv می نویسه Invalid your parametr 'card' .
Blue2006
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:43 pm

پاسخ: Re: پاسخ: Re: پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby aysabzevar » Tue Jul 28, 2009 6:59 pm

شما لطفاً مشخصات کارت تی‌وی رو بنویس اینجا. و یه بار هم دستور رو بدون آپشن اجرا کن . اون آپشن‌ها واسه هر کارتی فرق می‌کنه . و ببین بعد از اینکه اون فایل رو پاک می‌کنی و سیستم رو ریستارت می‌کنی ،دفعه بعد که پارسیکس بالا میاد فایل video0 تو پوشه dev/ وجود داره یا نه؟
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: Re: پاسخ: Re: پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby Blue2006 » Tue Jul 28, 2009 8:09 pm

سلام
من اول با دستور
rm /etc/modprobe.d/saa7134
فایل option را حذف کردم .
سپس با دستور
rmmod saa7134
ماژول بارگذاری شده در هسته توسط پارسیکس را حذف کردم ( فایل video0 هم حذف شد .)
در نهایت با دستور
modprobe saa7134 card=3;tuner=2
ماژول مربوطه را فعال کردم. ( فایل video0 جدید ساخته شد .)
وقتی که سیستم را رسیت کردم و پارسیکس بالا آمد هنوز فایل video0 وجود داشت .

مدل کارت tv من توی ویندوز Snazzi* Capture Card TV Tuner که چیپ اون Philips و مدلش Cap7130 هست

ولی توی پارسیکس و با دستور lspci مشخصات درگاه pci به صورت زیره :
00:00.0 Memory controller: nVidia Corporation CK804 Memory Controller (rev a3)

00:01.0 ISA bridge: nVidia Corporation CK804 ISA Bridge (rev f3)

00:01.1 SMBus: nVidia Corporation CK804 SMBus (rev a2)

00:02.0 USB Controller: nVidia Corporation CK804 USB Controller (rev a2)

00:02.1 USB Controller: nVidia Corporation CK804 USB Controller (rev a3)

00:06.0 IDE interface: nVidia Corporation CK804 IDE (rev f2)

00:07.0 IDE interface: nVidia Corporation CK804 Serial ATA Controller (rev f3)

00:08.0 IDE interface: nVidia Corporation CK804 Serial ATA Controller (rev f3)

00:09.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCI Bridge (rev f2)

00:0a.0 Bridge: nVidia Corporation CK804 Ethernet Controller (rev f3)

00:0b.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev f3)

00:0c.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev f3)

00:0d.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev f3)

00:0e.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev a3)

00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration

00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Address Map

00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller

00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Control

01:01.0 FireWire (IEEE 1394): VIA Technologies, Inc. VT6306 Fire II IEEE 1394 OHCI Link Layer Controller (rev c0)

01:07.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7130 Video Broadcast Decoder (rev 01)

05:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation Device 0641 (rev a1)
Blue2006
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:43 pm

پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby aysabzevar » Wed Jul 29, 2009 1:36 am

Blue2006 wrote:سلام
.
.
.
ولی توی پارسیکس و با دستور lspci مشخصات درگاه pci به صورت زیره :
01:07.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7130 Video Broadcast Decoder (rev 01)

بنابراین چیپست کارت تی وی شما saa7130 هست نه saa7134 . حالا واسه این چیپست شما هم دنبال باشید. بنده هم دنبال می‌گردم (تو اینترنت)
بعدش احتمالاً باید یه روز کانال irc پارسیکس قرار بذاریم و اونجا دستورات جدید رو با هم تست کنیم تا ببینیم خدا چی‌می‌خواد. کانال آی آر سی پارسیکس رو که بلد هستید ایشالله؟
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby Blue2006 » Wed Jul 29, 2009 2:59 am

می تونی یه نگاهی به این صفحات بکنی . فکرک نم یه چیزایی توضیح داده که من سر در نیاوردم .
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=948180
https://answers.launchpad.net/ubuntu/+question/48158
http://jobinau.googlepages.com/saa7130b ... underlinux
Blue2006
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:43 pm

پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby Blue2006 » Fri Jul 31, 2009 10:12 am

توی لینک های بالا گفته بود برای این که شماره tuner و کارت خودتون را بفهمید باید چیپ روی برد کارت را بخونید
روی چیپ کارت tv را خوندم نوشته شده بود :
saa7130hl
vk5392.1
14
ksg06441
خوب حالا شماره tuner و card چنده ؟
Blue2006
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:43 pm

پاسخ: مشکل با کارت tv

Postby Blue2006 » Sat Aug 01, 2009 9:43 am

با سلام
مشکلم با کارت tv حل شد .
من تو سایت های خارجی که نگاه می کردم متوجه شدم که توی دستورات ما با دستوراتی که اونا می دن تفاوت هایی وجود داره
مثلا ما برای فعال کردن ماژول از دستور :
Code: Select all
modprobe saa7134 card=3;tuner=2

استفاده می کنیم ولی اونا از دستور :
Code: Select all
modprobe saa7134 card=3 tuner=2

استفاده می کنن .
البته برای فعال کردن ماژول هر دو کار می دادن. ولی مشکل وقتی به وجود می آمد که می خواستم فایل optionsرا فعال کنم . چون با دادن دستور :
Code: Select all
echo "options saa7134 card=3;tuner=2"  >> /etc/modprobe.d/saa7134

و رسیت کردن سیستم . هنگام لود کرن پیغامی مثل Invalid your parametr 'card می داد . اینجا بود که متوجه شدم مشکل در قسمت ' ; ' هست یعنی :
Code: Select all
echo "options saa7134 card=3;tuner=2"  >> /etc/modprobe.d/saa7134

خوب من هم دستورات را به صورت زیر تغییر دادم :
Code: Select all
modprobe saa7134 card=3

Code: Select all
echo "options saa7134 card=3" >> /etc/modprobe.d/saa7134

که درست شد .( البته چون من بلد نبودم جای ' ; ' چی قرار بدم صورت مسله را حذف کردم )
امید وارم دوستانی که حرفه ای هستن اشکالات را رفع کنن .
در ضمن از ' aysabzevar ' هم کمال تشکر را دارم که همه جوره برای رفع این مشکل بهم کمک کردن .
Blue2006
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:43 pm

Next

Return to Hardware Issues - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron