مشکل در نصب پارسیکس !!

Discussions related to Parsix installations, installer program, etc.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

مشکل در نصب پارسیکس !!

Postby minab2u » Sun Sep 05, 2010 8:08 am

سلام ،

من بدون مشکل پارتیشن هامو ساختم ، بدون مشکل نصاب پارسیکس پارتیشنم رو فرمت کرد و بدون مشکل (البته فکر میکنم !!! چون تا حالا پارسیکس رو نصب نکردم !) فایلها کپی شد ، ولی یهو من موندمو یه صفحه مشکی با اشاره گر ماوس !! که هر چی هم صبر کردم رد نشد ! وقتی هم سیستم رو ریست میکنم دوباره ویندوزم میاد بالا و هیچ اثری از پارسیکس(جز همون فایلهای کپی شده توی پارتیشن لینوکسی) نیست !!

خیلی دوست دارم پارسیکس رو روی سیستمم داشته باشم ، لطفا کمکم کنید !
minab2u
 
Posts: 3
Joined: Sun Sep 05, 2010 7:55 am
Location: Kish

پاسخ: مشکل در نصب پارسیکس !!

Postby alan » Mon Sep 06, 2010 10:33 pm

عجیبه. تلاش کردید برنامه نصب رو دوباره اجرا کنید؟
alan
Developer
Developer
 
Posts: 763
Joined: Tue Jan 25, 2005 7:13 am
Location: Santa Clarita, California

پاسخ: مشکل در نصب پارسیکس !!

Postby minab2u » Tue Sep 07, 2010 8:40 am

بله امتحان کردم . حتی با یه هارد دیگه که پارتیشن نشده بود هم امتحان کردم ولی نتیجه همون بود .
مشخصات سیستم هم اینه :
رم 2 گیگ
کارت گرافیکی ati 4650
سی پی یو 3.04 اینتل
مادربورد : p5kpl-se
minab2u
 
Posts: 3
Joined: Sun Sep 05, 2010 7:55 am
Location: Kish

پاسخ: مشکل در نصب پارسیکس !!

Postby aysabzevar » Tue Sep 07, 2010 9:59 am

ان شاالله که توی نسخه اصلی مشکل حل شده. اگر هم نشده بگید تا از راه‌حل‌های عجیب کمی پیشنهاد بدم. :D
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

پاسخ: مشکل در نصب پارسیکس !!

Postby minab2u » Tue Sep 07, 2010 10:53 am

آقای باغومیان ، دوستان خواهش میکنم کمک کنید بهم . من هنوز موفق نشدم نصب کنم !
minab2u
 
Posts: 3
Joined: Sun Sep 05, 2010 7:55 am
Location: Kish

پاسخ: مشکل در نصب پارسیکس !!

Postby aysabzevar » Tue Sep 07, 2010 1:41 pm

نسخه نهایی ۳.۶ رو امتحان کردید؟
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Postby galaxy » Tue Sep 07, 2010 9:07 pm

اگر ممکن است در هنگام ظاهر شدن منوی بوت یکی از گزینه‌های failed graphic mode و یا ان گزینه دیگر (الآن اسمش یادم نیست) را انتخاب کنید.
galaxy
Parsix Lover
 
Posts: 111
Joined: Fri Sep 05, 2008 5:27 am
Location: Iran,Mashhad

Postby seyed » Thu Sep 16, 2010 5:24 am

مشکل نباید از گرافیک باشه چون درست بوت میشه.
مطمپن هستی که مشکل سخت افزاری نداری؟ مثلا رم یا هارد یا درایو نوری یا سی دی مشکل نداره؟
چطور پارتیشن بندی کردی؟ وضعیت پارتیشن های انتخابی چطوره؟ (حجم-فرمت-...)
وقتی صفحه سیاه میشه ماوس رو میتونی حرکت بدی؟ چراغهای Num Lockو Caps lock رو میتونی روشن خاموش کنی؟
به نظر من مشکل باید چیز دیگه ای باشه و ربطی به پارسیکس نداره.
seyed
Parsix Lover
 
Posts: 174
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:56 am

Postby varzesh » Thu Nov 25, 2010 5:16 pm

من اخيراً سيستم عامل پارسيكس را در كنار ويندوز اكس پي و ويندوز سون نصب كرده ام.من از قبل يك پارتيشن خود را پاك كرده بودم.موقعي كه پنجره GParted ظاهر شد در Create as فقط Logical partition بود در حالي كه در راهنماي نصب توصيه شده بود كه primary را انتخاب كنيد.در File system براي ايجاد پارتيشن swap فايل سيستم لينوكس اسوپ را انتخاب كردم.در گزينه پيش فرض بعدي فايل سيستم ext4 انتخاب شده بود.من با اين اوصاف سيستم عامل را نصب كردم.ولي وقتي سيستم بالا مي آيد سيستم بلافاصله به محيط سيستم عامل پارسيكس مي آيد و خبري از ويندوز اكس پي و سون نيست.در ضمن وقتي كه من پارتيشن هاي ديگر را انتخاب مي كنم از من رمز ورود مي خواهد و در حالي كه رمز درست است به پارتيشن مورد نظر وارد نمي شود و در كنار پارتيشنهاي ديگر Unknown file system نوشته شده است.براي ورود به سيستم عاملهاي ديگر بايد چكار كنم؟
varzesh
 
Posts: 4
Joined: Thu Nov 25, 2010 4:42 pm

Postby seyed » Sat Nov 27, 2010 8:58 am

سلام دوست عزیز
موقع نصب که پارسیکس رو از روی سی دی بالا آوردی، همه پارتیشنها رو می تونستی باز کنی و چنین مشکلی نداشتی؟
اگر مشکلی نداشتی، مشکل شما شبیه به اینه که MBR هارد آسیب دیده.

دستکاری MBR یک مقدار ریسک داره (که من همیشه بدون توجه به ریسکش کارم رو انجام میدم و تا به حال به مشکل خاصی برنخوردم)

پس با قبول ریسک، این پست رو دنبال کنید

من راه حل ویندوزی اش رو یاد دارم:
1-سی دی ویندوز 7 رو بذار تا بره توی محیط نصب؛ اون صفحه ای که دکمه ی درشت Install میاد، زیرش 3 تا گزینه داره؛ گزینه دومش که نوشته Repair Your Computer رو انتخاب کن
2-از صفحه ظاهر شده گزینه آخر (Command Prompt) رو انتخاب کن
3-حالا دستور زیر رو بزن
Code: Select all
bootrec /fixMbr

این گزینه mbr ویندوز 7 رو روی هارد نصب می نویسه ولی به جای /fixmbr گزینه های دیگه ای هم وجود داره؛
/FixBoot که یک بوت سکتور جدید روی پارتیشن سیستمی می نویسه؛ /ScanOs که بدنبال سیستم عاملهای ویندوز نصب شده میگرده، اگر به موردی برخورد کنه که در بوت منو ثبت نشده باشه، امکان ثبت اون رو در بوت منو میده؛ /RebuildBcd که بوت منوی ویندوز 7 رو دوباره درست میکنه

حالا باید بوت لودر ویندوز به جای Grub اومده باشه؛ دیگه به لینوکس دسترسی نداری. برای دسترسی به لینوکس تحت بوت لودر ویندوز، این کارها رو انجام بده:
1- برنامه ی EasyBCD رو که رایگانه از آدرس زیر بگیر و نصبش کن
http://neosmart.net/downloads/software/EasyBCD/EasyBCD%202.0.2.exe
2-از طریق گزینه AddEntry، سربرگ لینوکس رو انتخاب کن و از منوی Typeگزینه Grub 2 رو انتخاب کن؛ یک نام برای نمایش در بوت منو انتخاب کن و دکمه ی Add رو بزن

تمام شد. حالا سیستم رو Restart کن و گزینه ای رو که اخیرا درست کردی، امتحان کن ببین کار میکنه یا نه
نتیجه رو بذار
منبع:http://support.microsoft.com/kb/927392

اگر درست شد و دوست داشتی امروز یک کار مثبت که تا به حال کمتر انجام دادی، انجام بده :)

بروز رسانی پیغام:
این پست رو اصلاح کردم. اول از یک دستور اشتباه استفاده کرده بودم.
seyed
Parsix Lover
 
Posts: 174
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:56 am


Return to Installation - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron