Installasio issues

Discussions related to Parsix installations, installer program, etc.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

Installasio issues

Postby seyed » Thu May 07, 2009 2:36 am

سلام به همگي

من هر دو نسخه AMD و I386 رو دانلود كردم.
وقتي مي خوام بصورت لايو لينوكس رو اجرا كنم، ابتداي اجرا شدنش چندين
Error I/O Read...
ميده كه من مطمئن هستم سي دي درسته (هر دو) و روي سيستم ديگه اي هم امتحان كردم

مشكل دوم اينه كه براي نصب پارسيكس از ETX4 پشتيباني نمي كنه. من بطور دستي پارتيشن رو با ext4 فرمت مي‌كنم ولي دوباره در طول نصب خودش با ext3 فرمت ميكنه.

گاهي بعد از Live boot ظاهر پارسيكس رو نمي بينم بلكه با ظاهر Debian مي بينم. يعني تم پارسيكس اجرا نميشه و كلا اينطور بنظر مياد كه سي دي Debian رو استفاده مي‌كنم!

راستي اين درسته كه آقاي باغوميان رفته به گوگل؟!

موفق و پيروز باشيد :)
seyed
Parsix Lover

پاسخ: Installasio issues

Postby bkashaf » Thu May 07, 2009 3:15 am

در مورد مشکل اول سعی کنید از iso ای که در اختیار دارید هر چند که روی سیستم های دیگر جواب میده به وسیله ی یک cd/dvd writer دیگر یک کپی تهیه کنید بعد با سی دی جدید اینکار رو بکنید. ( خوبه که مشخصات سیستم تون رو هم اینجا بگذارید ).
در مورد مشکل دوم به امید خدا روی نسحه های بعدی این امکان رو خواهیم داشت. این طبیعیه که فرمت رو تغییر بده چون ETX4 هنوز پشتیبانی نمیشه.
مشکل سوم: برخی از مشکلات مشهود مربوط به گنوم میشه که امیدوارم در نسخه های بعدی رفع بشه.
" There is nothing more wonderful in the world than the feeling you get from sharing. and there is no greater happiness than the Warmth you get from loving." _ j.Russell Morrison
bkashaf
Developer
Developer

پاسخ: Installasio issues

Postby falatooni » Thu May 07, 2009 4:58 am

مشكل دوم اينه كه براي نصب پارسيكس از ETX4 پشتيباني نمي كنه. من بطور دستي پارتيشن رو با ext4 فرمت مي‌كنم ولي دوباره در طول نصب خودش با ext3 فرمت ميكنه.

اصولاً فایل‌سیستم EXT4 از کرنل 2.6.28 اضافه شده است. و پارسیکس 2.0 از کرنل مبتنی بر نسخه 2.6.26.8 استفاده می‌کند. پس کاملاً طبیعی است که در برنامه نصب گزینه‌ای برای فرمت در فایل‌سیستم EXT4 وجود نداشته باشد.
من هر دو نسخه AMD و I386 رو دانلود كردم. وقتي مي خوام بصورت لايو لينوكس رو اجرا كنم، ابتداي اجرا شدنش چندين
Error I/O Read... ميده كه من مطمئن هستم سي دي درسته (هر دو) و روي سيستم ديگه اي هم امتحان كردم

من هم با چنین اِشکالی مواجه شده‌ام و بعد از بررسی پی بردم که اِشکال نه از CD بلکه از CD-ROM بوده است.
falatooni

Return to Installation - Persian