GPRS در رایانه

Discussions related to networking, wired and wireless networks, etc.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

GPRS در رایانه

Postby پرواز » Sat Jun 26, 2010 10:13 pm

سلام من می خواستم بدانم چگونه اینترنت جی پی آر اس موبایل ایرانسل را روی کامپیوتر داشته باشم
پرواز
 
Posts: 23
Joined: Sun Nov 15, 2009 2:37 pm

پاسخ: GPRS در رایانه

Postby aysabzevar » Sun Jun 27, 2010 2:50 pm

حدود یک سال و نیم پیش همچین مدخلی رو تو ویکی پارسیکس ایجاد کردم!!
آموزش متصل شدن به اینترنت در پارسیکس از طریق اینترنت gprs ایرانسل
البته الان دیگه NetworkManager اومده ولی توفیری نداره.ابزار فرق کرده ولی راه همونه!
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

GPRS در رایانه

Postby پرواز » Mon Jun 28, 2010 11:42 pm

با سپاس از روش ویکی نشد هیچ سایتی را باز نمی کند اما به نظر مودم را می شناسد البته علامت اینترنت روی گوشی نمی آید آیا شماره تماس یا چیز دیگری تغییر نکرده اگر روش دیگری است لطفا توضیح دهید.
پرواز
 
Posts: 23
Joined: Sun Nov 15, 2009 2:37 pm

پاسخ: GPRS در رایانه

Postby aysabzevar » Tue Jun 29, 2010 7:35 pm

نتورک منیجر پیامی نمی‌ده؟ نمیگه کانکت شده یا نشده؟
(بعد کانکت شدن) ترمینال رو باز کنید و دستور زویر رو بزنید و خروجی رو بدید :
Code: Select all
ping 208.67.222.222
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Postby پرواز » Thu Jul 01, 2010 10:30 am

سلام در سمت راست بالا آن ستونهای سفید وقتی کلیک میکنم یک دایره تو خالی جلوی جی اس ام ... است وقتی دستور
ping 208.67 .‎222.222‏
را زدم نوشت
unknown host .222.222
اگر بین هفت و دو هم فاصله نذاریم نوشت
network is unreachable ‏
دیگه چکار کنم
پرواز
 
Posts: 23
Joined: Sun Nov 15, 2009 2:37 pm

Postby aysabzevar » Fri Jul 02, 2010 8:51 am

پس معلومه که کانکت نشدید!
اجازه بدید با نتورک منیجر هم تست کنم.
اطلاع میدم
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Postby aysabzevar » Fri Jul 02, 2010 9:54 am

آقا ببینید اصلا مودمِ گوشی رو شناخته؟
Code: Select all
dmesg |grep GSM

یا به جای GSM عبارتی مثل mobile یا اصلا dmesg خالی بزنید و خطوط آخر رو که مربوط به اتصال گو‌شی‌تون هست ببینید اصلا مودم شناسایی شده یا خیر
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Postby پرواز » Fri Jul 02, 2010 3:01 pm

با سپاس وقتی که دو دستور را کامل زدم هیچ جوابی نداد اما وقتی که تنها dmesg ‎ را زدم چندین خط مانند هم آمد
evbug.c: Event . Ddv: input1, Type: 0, Code: 0, Value: 0
البته تایپ و کد و ولیو عددهای مختلف و یکی در میان صفر اند فکر کنم مودم را شناخته چون در
GNOME PPP
‏ وقتی دتکت را زدم نگفت مودم شناخته نشده در دایال آپ هم فقط توانستم از
wvdial
استفاده کنم حالا چه کار کنم
پرواز
 
Posts: 23
Joined: Sun Nov 15, 2009 2:37 pm

Postby m0tafa.lin » Thu Sep 16, 2010 9:51 pm

با سلام
میدونم دیره
اما شاید یکی سوالش همین بود
با wvdial یا gnomeppp فرقی نمیکنه
فقط این تنظیمات رو اعمال کن
مودم گوشی معمولا اینا میشن
البته یه بار
Code: Select all
ls /dev
بگیر قبل از وصل کردن گوشی
یه بار هم بعدش ببیین چی فرقی کرده
Code: Select all
/dev/ttyACM0

البته ممکنه این باشه
Code: Select all
/dev/ttyACM1

حالا جای شماره تلفن این عدد رو وارد کن
Code: Select all
 *99***8#

موفق باشید
m0tafa.lin
 
Posts: 34
Joined: Tue Jun 19, 2007 3:17 pm
Location: Guilan - Rasht


Return to Networking - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron