استفاده از ADSL و شبكه Lan ??

Discussions related to networking, wired and wireless networks, etc.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

استفاده از ADSL و شبكه Lan ??

Postby saeedvir » Sat Dec 04, 2010 5:35 pm

با سلام من مدتي هست كه با پارسيكس آشنا شدم.چند روز پيش نصب كردم.( نصبش كه راحت بود ) اما وقتي خواستم از اينترنت استفاده كنم ديدم كه نمي تونم ( pdf هم خوندم چيزي نفهميدم )

:lol:

ميشه بگيد چطور مي تونم از Adsl استفاده كنم ( در حالت ppoe ) ?

:?:

*- من داخل ويندوز فقط چند تا آي پي و DNS دادم و تنظيمات PPOE را داخل مودم انجام دادم.

تو رو خدا كمك كنيد. ( از پارسيكس خوشم اومده ها !!! ) :wink:
saeedvir
 
Posts: 4
Joined: Sat Dec 04, 2010 5:19 pm

پاسخ: استفاده از ADSL و شبكه Lan ??

Postby aysabzevar » Tue Dec 07, 2010 8:48 am

نتورک منیجر (آیکون شبکه بغل ساعت‌تون) نشانی از اتصال یا قطع داره؟
اصلا دستور ifconfig رو تو ترمینال بزنید و خروجیش رو اینجا بذارید ببینیم چشه!
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Postby saeedvir » Tue Dec 07, 2010 3:25 pm

ممنون كه پاسخ داديد

ميشه بگيد نحوه آي پي دهي در Parsix به چه شكل هست ؟ :lol:
saeedvir
 
Posts: 4
Joined: Sat Dec 04, 2010 5:19 pm

Postby aysabzevar » Tue Dec 07, 2010 8:37 pm

روی آیکون نتورک منیجر کلیک راست بعدش گزینه Edit Connections
یا برنامه nm-connection-editor رو توسط run فراخوانی کنید و خلاص!
البته اینا همه در صورتیکه که dhcp server مودمتون رو خاموش یا غیر فعال کرده باشید و گرنه خیلی راحت خود گزینه auto تو نتورک منیجر برا سیستم از مودم آی پی میگیره.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Postby saeedvir » Wed Dec 08, 2010 8:53 pm

سلام دوستان

ببخشيد.

اينم متن ifconfig :

Code: Select all
ssaeed@parsix:~$ ifconfig
eth0      Link encap:Ethernet  HWaddr 00:1e:90:84:b0:cf 
          inet6 addr: fe80::21e:90ff:fe84:b0cf/64 Scope:Link
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:30 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:43 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000
          RX bytes:1801 (1.7 KiB)  TX bytes:6744 (6.5 KiB)
          Interrupt:26 Base address:0x4000

lo        Link encap:Local Loopback 
          inet addr:127.0.0.1  Mask:255.0.0.0
          inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
          UP LOOPBACK RUNNING  MTU:16436  Metric:1
          RX packets:808 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:808 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0
          RX bytes:61940 (60.4 KiB)  TX bytes:61940 (60.4 KiB)


:lol:

راستي دوستي كه گفتند nm-connection-editor را اجرا كنيد من هم انجام دادم ولي .... جواب نداد
saeedvir
 
Posts: 4
Joined: Sat Dec 04, 2010 5:19 pm

Postby aysabzevar » Fri Dec 10, 2010 5:31 pm

معلومه کارت شبکه‌تون از مودم هیچ آی پی نگرفته.
یه کانکشن از نوع DHCP تعریف کنید با نتورک منیجر.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Postby saeedvir » Sat Dec 11, 2010 1:41 pm

ممنون مشكل حل شد
saeedvir
 
Posts: 4
Joined: Sat Dec 04, 2010 5:19 pm


Return to Networking - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron