فعال کردن compiz

User created HOW-TOs, guides and workarounds.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

فعال کردن compiz

Postby kian » Sat Jul 12, 2008 7:13 pm

با توجه به مشخصات کارت گرافیک من، می تونم کامپیز فیوژن را فعال کنم؟
http://www.uploadsara.com/picture.php?u ... shot-5.jpg

اگه جواب مثبته چطوری؟
kian
 
Posts: 48
Joined: Thu Dec 27, 2007 6:41 pm
Location: اصفهان

پاسخ: فعال کردن compiz

Postby PC2st.ir » Sat Jul 12, 2008 8:55 pm

آره، میتونی. ولی متاسفانه عکسی که ضمیمه کرده بودی رو نتونستم مشاهده کنم، مثله اینکه فایلش ناقص باشه. در هر صورت فکر کنم برای فعال کردنش باید درایور کارت گرافیک رو نصب کرده باشی (برای من که اینطور بود). برای نصب کارت گرافیک هم اگه از NVIDIA استفاه میکنی باید از سایتش دانلود بشه (فایلی با پسوند run رو دانلود میکنی، بعدش در محیط login قبل از ورود به GNOME و قبل از اینکه login کنی، کلیدهای Ctrl+Alt+F2 رو فشار میدی، در خط فرمانی که ظاهر میشه با کاربر root وارد شده و فرمان init 3 رو وارد میکنی. بعدش با دستور sh <driver_file_name>.run رو وارد میکنی (که <driver_file_name> همون نام فایلی است که دانلود کردی، البته قبلش با دستور cd باید به مسیری رفته باشی که فایل دانلود شده در اون قرار داره) بعدش مراحل نصب رو دنبال کرده و همش موافقت میکنی، البته ضمانتی نمیدم :-) ممکنه سیستم قاطی کنه، پس بهتره قبل از موافقت کردن، حداقل متن سوالهاش رو بخونی :-). سپس نصب تموم میشه. یکبار ریستارت میکنی و به محیط GNOME میری، کارت گرافیک نصب شده) پس از نصب کارت گرافیک، برنامه کامپیز رو اجرا که کردی، این برنامه در قسمت icon try میره، از اونجا روی آیکونش کلیک راست کرده و بعدش گزینه reload window manager رو انتخاب میکنی تا دستکاپ حالت زنده تری به خودش بگیره :-)

در مورد نصب کارت گرافیک، راهنمای کاملی توی یک قسمتی از سایت تکنوتاکس هست. قبل از نصب یا دانلود کارت گرافیک ببین شاید از قبل نصب باشه بادستور زیر:
glxinfo | grep direct
اگه direct rendering برابر yes بود، پس نصبه.
PC2st.ir
 
Posts: 34
Joined: Fri Jul 11, 2008 1:36 pm
Location: کرمانشاه

Re: فعال کردن compiz

Postby bkashaf » Sat Jul 12, 2008 10:05 pm

kian wrote:با توجه به مشخصات کارت گرافیک من، می تونم کامپیز فیوژن را فعال کنم؟
http://www.uploadsara.com/picture.php?u ... shot-5.jpg

اگه جواب مثبته چطوری؟

.................
بله . راهنمای نصب توی همین پارسیکس هست اما از چند نسخه قبل به این ور ( با در نظر گرفتن نسخه های تست عرض میکنم :) ) امکان نصب درایور Nvidia از طریق synaptic میسر شده
- از ویکی پارسیکس راهنمای نصب دستی رو مطالعه کنید
- از اینجا تاپیکی در همین رابطه رو بخونیدآلن عزیز حسابی اینجا سنگ تموم گذاشتند دیگه از این بهتر برای پارسیکس راهنمای نداریم :)
" There is nothing more wonderful in the world than the feeling you get from sharing. and there is no greater happiness than the Warmth you get from loving." _ j.Russell Morrison
User avatar
bkashaf
Developer
Developer
 
Posts: 455
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:12 pm
Location: Iran-Rasht

پاسخ: Re: فعال کردن compiz

Postby dandelion » Mon Oct 06, 2008 3:59 pm

سلام!
منم با سه بعدی کردن مشکل دارم!
میشه راهنماییم کنین

آیا دستوری هست که مشخصات کارت گرافیکی رو نشون بده؟؟
dandelion
 
Posts: 9
Joined: Mon Oct 06, 2008 10:52 am

پاسخ: Re: فعال کردن compiz

Postby aysabzevar » Mon Oct 06, 2008 5:47 pm

چه مشکلی دارید؟
اگه مشکلتون رو بفرمایید حل اون قطعاً ساده‌تر خواهد بود.
aysabzevar
Developer
Developer
 
Posts: 461
Joined: Tue Jul 24, 2007 4:19 pm
Location: Sabzevar-Iran

Re: پاسخ: Re: فعال کردن compiz

Postby bkashaf » Mon Oct 06, 2008 7:20 pm

dandelion wrote:آیا دستوری هست که مشخصات کارت گرافیکی رو نشون بده؟؟

بله با Lspci ، شما این دستور رو در ترمبنال بزنید و دنبال توضیحاتی مانند زیر در خطوط انتهایی بگردید و بر اساس نوع کارت گرافیکی که مشاهده میکنید راهنما های موجود که در ویکی و همین انجمن ها موجود هست را دنبال کنید مشکلی بود سوال کنید
اینم یک نمونه :
Code: Select all
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV44A [GeForce 6200] (rev a1)
در ضمن من با همین سری کارت گرافیک که ملاحظه می کنید به سادگی از دسکتاپ سه بعدی استفاده میکنم :wink:
ضمنا یک راهنمایی :
به سادگی می توانید درایور کارت گرافیک خود را با استفاده از synaptic package manager نصب نمایید
" There is nothing more wonderful in the world than the feeling you get from sharing. and there is no greater happiness than the Warmth you get from loving." _ j.Russell Morrison
User avatar
bkashaf
Developer
Developer
 
Posts: 455
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:12 pm
Location: Iran-Rasht

RE: Re: پاسخ: Re: فعال کردن compiz

Postby Neo » Wed Apr 29, 2009 12:02 pm

سلام
من هم با این فعال کردن کامپیز مشکل دارم آخرین ورژن رو با اون دی وی دی های مخازن رو دارم اینترنتم هم دایل آپ هست.
از تو سیناپتیک این بسته های nvidia رو نصب میکنم اما باز کارت گرافیک رو نمیشناسه و خروجی :
Code: Select all
neo@parsix:~$ glxinfo | grep direct
direct rendering: No (If you want to find out why, try setting LIBGL_DEBUG=verbose)
OpenGL renderer string: Mesa GLX Indirect

چه کنم؟
Code: Select all
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GeForce 8500 GT (rev a1)

Code: Select all
neo@parsix:~$ uname -r
2.6.26-parsix-17

در ضمن هی میگید سوالای مربوط به پارسیکس رو تو تکنوتاکس نپرسید اینجا بپرسید...!اینجا که انقدر کلمات تو هم میره آدم سرش گیج میره :)
در ضمن اگه سوال رو بد جایی پرسیدم عذر میخوام...
Neo
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:57 am


Return to HOW-TOs - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron