by bkashaf » Sun Jan 10, 2010 1:44 pm
حقیقتش رو بخواهید من هر چه فکر کردم نتونستم دلیل مشخصی برای این مشکل شما پیدا کنم چون شما فقط اشارهای کلی به موضوع داشتید و شاید چون هنوز تجربه ای مشابه نداشتم نتونستم متوجه مشکل بشم! شما نفرمودید اونجا که پیغامی مبنی بر جایگزینی یک فایل پارسیکس و یک فایل دبیان داد گزینه دیگری به جای بستن نداشتید!؟
بهتره که همیشه پیش از بروز رسانی توسط آپدیت منیجر یک اسکرین شات از بسته هایی که به شما نشون میده و همچنین بعد خطاهای احتمالی که دریافت می کنید تهیه کنید تا پیگیری مشکلات ساده تر بشه.
حالا که دوباره نصب کردید! توصیه می کنم برای به روز رسانی از سرویس مدیریت بسته ها (Synaptic) استفاده کنید. به این شکل سمت چپ و پایین محیط برنامه روی گزینه Status بزنید و بعد تو باکس دست چپ بالا از میون گزینه هایی که به شما میده روی گزینه ای که به شما نشون میده چه بسته هایی منتظر بروزرسانی هستند بزنید بعد همه رو انتخاب کنید (می تونید اون بالا در یک مرحله Mark all Upgrades رو بزنید) و بعد هم ادامه کار. در این صورت اگر هم بعد به آپدیت منیجر مراجعه کنید و روی Check بزنید طبیعی است که هیچ موردی برای آپدیت نمایش نده.
" There is nothing more wonderful in the world than the feeling you get from sharing. and there is no greater happiness than the Warmth you get from loving." _ j.Russell Morrison