به روز رسانی نرم افزار ها

User created HOW-TOs, guides and workarounds.

Moderators: aysabzevar, alan, bkashaf, blix

به روز رسانی نرم افزار ها

Postby mmahmoudian » Thu Jan 07, 2010 12:27 pm

سلام
من بعد از مدت ها دوباره اومدم دنبال پارسیکس ولی بعد از نصب دیدم که همه ی نرم افزار هاش خیلی قدیمی شده (پارسیکس من ورژن 1.5 هست) خواستم برنامه هام رو به روز کنم ولی خودشون اکثرا همچین گزینه ای ندارن. FireFox و Pidgin رو دانلود کردم ولی برنامه ی Add/Remove فایل نصب رو که فرمت .tar.bz2 داشت رو تشخیص نداد.
چطوری میتونم نرمافزار ها رو به روز کنم (توی آبونتو یه نرم افزار برای Update داره که خیلی مفیده و کار کردن باهاش راحته).

موفق باشید
User avatar
mmahmoudian
 
Posts: 14
Joined: Mon Sep 01, 2008 7:46 pm

پاسخ: به روز رسانی نرم افزار ها

Postby bkashaf » Thu Jan 07, 2010 4:16 pm

بهترین تصمیم برای ارتقاء سیستم، نصب از طریق مخازن است و همچنین می تونید از توزیع های جدیدتر برای به روز رسانی سیستم عامل استفاده کنید.
اما به صورت خاص باید نسخه برنامه تون رو اعلام کنید (شاید با کرنل توزیع فعلی شما سازگاری نداشته باشه) و بگید دقیقا چه مشکلی داشتید. بهتره نصب از کد منبع رو از طریق ترمینال انجام بدید تا پیغام ها رو ببینید و بررسی کنید
" There is nothing more wonderful in the world than the feeling you get from sharing. and there is no greater happiness than the Warmth you get from loving." _ j.Russell Morrison
User avatar
bkashaf
Developer
Developer
 
Posts: 455
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:12 pm
Location: Iran-Rasht

پاسخ: به روز رسانی نرم افزار ها

Postby mmahmoudian » Fri Jan 08, 2010 8:47 am

مرسی از پاسخگویی سریعتون
البته من کلا سیستم عامل رو با آخرین موردی که توی سایت بود عوض کردم و پارسیکس جدید (3.0r1) رو نصب کردم. توی این سیستم جدید یه مشکل برای من پیش اومد. برنامه ی Update Manager رواجرا کردم تا پکیج های جدید رو دانلود کنه ُ دانلودش زمان خیلی زیادی برد (حدودا 7 ساعت) ولی موقع نصب برنامه error داد که در مورد جایگزینی یک فایل پارسیکس و یک فایل دبیان بود. زمانی که دکمه ی close رو زدم کلا برنامه بسته شد. بعد از اولین restart دیگه mouse و keyboard کار نمیکرد (البته قبل از restart برنامه ی Window Manager باعث شده بود که پنجره ها رو نتونم drag کنم و به همین دلیل restart کردم).

ببخشید که طولانی شد ولی گفتم بهتره همه ی موارد رو گفته باشم شاید به هم مربوط باشن. خلاصه مجبور شدم دوباره پارسیکس رو از اول بریزم. ولی سوالم اینجاست که چطوری سیستم رو update کنم بدون اینکهپکیج هایی رو که conflict میدن دانلود یا نصب نکنه؟
M.Mahmoudian
User avatar
mmahmoudian
 
Posts: 14
Joined: Mon Sep 01, 2008 7:46 pm

پاسخ: به روز رسانی نرم افزار ها

Postby bkashaf » Sun Jan 10, 2010 1:44 pm

حقیقتش رو بخواهید من هر چه فکر کردم نتونستم دلیل مشخصی برای این مشکل شما پیدا کنم چون شما فقط اشاره‌ای کلی به موضوع داشتید و شاید چون هنوز تجربه ای مشابه نداشتم نتونستم متوجه مشکل بشم! شما نفرمودید اونجا که پیغامی مبنی بر جایگزینی یک فایل پارسیکس و یک فایل دبیان داد گزینه دیگری به جای بستن نداشتید!؟
بهتره که همیشه پیش از بروز رسانی توسط آپدیت منیجر یک اسکرین شات از بسته هایی که به شما نشون میده و همچنین بعد خطاهای احتمالی که دریافت می کنید تهیه کنید تا پیگیری مشکلات ساده تر بشه.
حالا که دوباره نصب کردید! توصیه می کنم برای به روز رسانی از سرویس مدیریت بسته ها (Synaptic) استفاده کنید. به این شکل سمت چپ و پایین محیط برنامه روی گزینه Status بزنید و بعد تو باکس دست چپ بالا از میون گزینه هایی که به شما میده روی گزینه ای که به شما نشون میده چه بسته هایی منتظر بروزرسانی هستند بزنید بعد همه رو انتخاب کنید (می تونید اون بالا در یک مرحله Mark all Upgrades رو بزنید) و بعد هم ادامه کار. در این صورت اگر هم بعد به آپدیت منیجر مراجعه کنید و روی Check بزنید طبیعی است که هیچ موردی برای آپدیت نمایش نده.
" There is nothing more wonderful in the world than the feeling you get from sharing. and there is no greater happiness than the Warmth you get from loving." _ j.Russell Morrison
User avatar
bkashaf
Developer
Developer
 
Posts: 455
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:12 pm
Location: Iran-Rasht

پاسخ: به روز رسانی نرم افزار ها

Postby mmahmoudian » Sun Jan 10, 2010 3:21 pm

در مورد اون بخش سوالتون که پرسیدید دکمه ی دیگه ای غیر از بسنت نداشت باید بگم که فقط همین یه گزینه بود. البته من میخواستم اسکرین شات بگیرم ولی مشکلی که از پارسیکس 1.5 دارم اینه که برنامه ی Window Manager (که عکس آیکونش یک مکعب آبی هست و یک موس سفید روش) رو هر بار که تنظیم میکنم و بعد بدون ریست کردن کل سیستم فقط خود این برنامه رو با منویی که داره ریست میکنم کل لینوکس پنجره هاش دچار مشکل میشه و دیگه حتی نمیشه یه پنجره رو Drag کرد و هر پنجره ی جدید رو روی نقطه ی 0 و 0 مونیتور (بالا سمت چپ) باز میکنه که در نتیجه تمام منوی بالا که از توش برنامه ها در دسترس هستند از دسترسی خارج میشه.

از این به بعد سعی میکنم که محتاط تر عمل کنم که بتونم پیغام های خطا رو دقیق گزارش کنم :دی
M.Mahmoudian
User avatar
mmahmoudian
 
Posts: 14
Joined: Mon Sep 01, 2008 7:46 pm


Return to HOW-TOs - Persian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron